Arcada Ekonomisk Förvaltning
 

Om Arcada

Arcadas mål

Arcadas målsättning är att vara bostadsrättsföreningens partner som tar ett helhetsgrepp om föreningens ekonomi och administration. Vi vill göra detta mer professionellt, kostnadseffektivt och kundnära än någon annan.

Professionella

Vi är ett företag som är fokuserat på att sköta den ekonomiska förvaltningen åt bostadsrättsföreningar. Genom vår dedikering till bostadsrättsföreningar är vi kunniga, erfarna och professionella inom vårt område och håller en hög kvalitet på det vi levererar.

Kostnadseffektiva

Vår ambition är att erbjuda våra tjänster till ett mycket attraktivt pris. Det uppnår vi genom att använda ett modernt och kostnadseffektivt arbetssätt. Vi uppnår också effektivitet genom vårt fokus.

Arcada arbetar uteslutande med bostadsrättsföreningar. Vi lägger inte heller tid och pengar på lobbyverksamhet, medlemstidningar eller annan kringverksamhet.

Kundnära

Ni kommer som kund hos oss att ha en utsedd kontaktperson. Vi är måna om att ni känner att vi är en sann partner i ekonomiska frågor och ert stöd vid alla frågor som kan uppkomma. Ett vänligt bemötande är en del av vårt erbjudande.

Om Arcada
sitemap